076-5156572MySalesWorks

 

MySalesWorks online bedrijfssoftware is een modulair en standaard product dat ondernemingen administratief werk bespaart en tevens ondersteunt bij klantgericht werken en denken zodat klanten nog langer klant blijven. 

 

Het product is ontstaan vanuit Klachtenmanagement en daarna uitgebreid met modules voor CRM, Financieel en Logistiek. Voor alle modules geldt dat ze vanuit een klantgericht denkende verkooporganisatie werden ontwikkeld en niet zoals veel van onze concurrenten vanuit een boekhoudkundige hoek. Met MySalesWorks is elke medewerker in het bedrijf precies op de hoogte van wat er speelt aan de andere kant van de lijn waardoor men een klant beter van dienst kan zijn.

 

De gebruikte techniek achter de schermen is revolutionair en de lijn tussen gebruiker en onze software ontwikkelaars kort. Hierdoor kunnen we uw wensen die niet precies binnen de standaard functies van het product passen toch degelijk en snel vertalen naar een productaanpassing -uitbreiding. Aanpassingen vloeien meteen terug in het standaard product.

 

Deze werkwijze heeft veel voordelen:

  • Geen extra maatwerk kosten.
  • Updates naar een hogere versie zijn gemakkelijk uit te voeren.
  • Onze gebruikers zien de de bedienschermen als een verademing. Geen tientallen invulveldjes maar alleen datgene dat voor u belangrijk is wordt getoond.


MySalesWorks heeft twee groepen gebruikers:

  • Klanten die slechts één specifieke module van MySalesWorks inzetten als toevoeging op hun huidige bedrijfssoftware oplossing. Meestal Klachtenmanagement en/of CRM.
  • Klanten die met MySalesWorks hun hele bedrijfs administratie (Financieel, Klachtenmanagement, CRM en Logistiek) kunnen afdekken. Deze groep betreft veelal MKB bedrijven.Klachtenmanagement

De belangrijkste oorzaak voor het verliezen van klanten is de manier waarop bedrijven klachten afhandelen. Klachtenregistratie in de vorm van een data tabel of een spreadsheet vormt weliswaar een weergave van de grootte van het probleem maar biedt verder geen toegevoegde waarde in het verbeteren van de situatie.

 

De klachtenmanagement module van MySalesWorks doet dit duidelijk wel want zij biedt toegevoegde waarde op het gebied van:

  • Betere communicatie
  • Kortere oplostijd
  • Minder klachten door gerichte verbetervoorstellen (PDCA)

E.e.a resulteert in een betere service, blijere klanten en zodra klanttevredenheid overgaat in klantloyaliteit gaat een klant optreden als ambassadeurs en ontstaat er nog meer voordeel.

 

 

Customer Relation Management (CRM)

In de CRM module vindt u standaard alle contactgegevens plus een weergave van alle belangrijke contactmomenten of activiteiten die er op een bepaalde klant of prospect betrekking hebben. Voorbeelden zijn offertes, documentatie, telefoongesprekken, emails etc....

 

Verder biedt het ook een goed beeld van hoeveel er per verkoper in de pijplijn zit en in welke status elke offerte zich bevindt. Dit laatste geeft u een nauwkeurig beeld van de te verwachten omzet en winstmarge.

 

De informatie in de CRM module is uit te breiden met bijvoorbeeld de terugkoppling op de enquete module, facturen etc.... Extra’s als gemelde klachten van een klant, ingevulde enquetes, openstaande klachtenmanagement is de basis voorwaarde voor een winstgevend CRM systeem.

 

 

Financieel

De financieel module ondersteunt het volledige inkoop en facturatie proces. Verkooporders worden ingelezen in het systeem. Elke (deel)levering leidt tot een pakbon en vervolgens een factuur. In een handig overzicht ziet ur precies wat er uitstaat aan facturen en ook wat er tot nu toe al werd voldaan. 

 

 

Logistiek

De logistiek module biedt u een real time inzicht van de beschikbare voorraad van uw producten. Op basis van werkelijke, gereserveerde en forecast stelt deze module ook inkooporders voor.

 

 

Onderhoudsbeheer

De onderhoudsbeheer module ondersteunt bij het onderhoud van installaties. Door alle documentatie en onderhoudstaken vast te leggen heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand.