076-5156572


Over ons

Het MySalesWorks product wordt in eigen huis ontwikkeld door het team van Agilitec; de organisatie achter MySalesWorks.


De definitie van een 'Agile' onderneming is een bedrijf dat slagvaardig kan reageren op (kerende) kansen in een vluchtige markt, en dat snel innovatieve producten in de markt kan zetten, in veel klant-specifieke varianten.

 

Business agility

Flexibel produceren zonder enorme kosten. Sneller inspelen op de veranderlijke marktvraag, niet alleen qua product en prijs maar ook service. Morgen kunnen leveren wat de klant overmorgen vraagt. Dát is business agility: het vermogen om je als organisatie snel aan te passen. Agilitec heeft hier de oplossingen voor.

 

De voordelen van Agilitec voor u

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het product, als de implementatie en eventueel consultancy. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

De kennis van de hele keten betekent voor u geen gedoe met meerdere leveranciers die elkaar tegenspreken en verantwoordelijkheden afschuiven. Volledige en betrouwbare dienstverlening is, naast de persoonlijke betrokkenheid en service, voor veel klanten een verademing. Agilitec is een ervaren gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau.